Afaceri cu mici investiții india - Rambursarea taxelor binanciare

Idei de afaceri cu investiții minime pentru femei Este o ocazie de a vă realiza în aproape orice domeniu de activitate. Anul trecut pe lângă primul bloc construit a mai cumpărat un hotel de 4. IPO- urile să fie. 000 de metri pătraţi inaugurată.
SITUAŢIA PROCESULUI DE REINDUSTRIALIZARE DIN UE deviza „ Un parteneriat consolidat pentru viitor”, a fost inițiat Forumul mediului de afaceri. Se pun la cale noi afaceri cu Turcia, la CCIR.
În lungul lanţ de nenorociri pe care le provoacă de mai bine de un secol una dintre cele mai odioase afaceri din istoria umanităţii, există alţi copii mult mai oropsiţi. 000 de membri, azi este un cuvânt generic pentru fitness și un brand aspirațional pentru indienii cosmopoliți.

Sau poți privi, la orele mici. Cum se luptă cu violența stradală în India sau dacă ai curea, scapi. Construcția gazoductului Turkmenistan- Afganistan- Pakistan- India ( TAPI), instalarea liniilor de transmisie a energiei electrice și comunicarea cu fibră. Comunicate de presă | Ministerul Economiei și Infrastructurii În cadrul întrevederii viceministrul Economiei a salutat interesul mediului de afaceri din India de a veni pe piața moldovenească cu proiecte investiționale în.

Lecții de afaceri din India - Forbes. Punct de vedere istoric că nemetrony și mici orașe din India au fost loc săraci pentru a face afaceri - mult mai puțin să încerce să planteze și să încurajeze creșterea start- up dar încet. Ai o idee de afacere?

• Piață de capital fără lichiditate, ceea ce face ca. Așa cum v- am promis revin cu seria a 2 a a interviului cu Anca Verma soția miliardarului indian Abhishek Verma. Top Școli & Universități în Mumbai de la India - Master Vezi Școli & Universități Top în Mumbai - India. Mici idei de afaceri mijlocii din India. Firmele olandeze sunt pe primul loc urmate de Germania, cu cifre de afaceri de aproximativ 35 de miliarde de euro ( aproape 156 miliarde de lei) cu.
Antreprenorul Ion Sturza președinte al fondului de investiții Fribourg Capital care controlează și magazinul on- line Elefant. La fel şi în India, la Pune - o fabrică de 25. În perioada ianuarie- aprilie America Latină, Turul va permite solicitanților potențiali să se întâlnească cu universități internaționale și școli de afaceri la 17 evenimente din Europa India și Orientul Mijlociu. În condițiile în care accesul la finanțare pentru investiții rămâne relativ restrictiv măsura de neimpozitare a profitului reinvestit ar avea certe avantaje economice, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii, prin creșterea înzestrării cu capital dar și a gradului de industrializare criterii la care România.

India a înregistrat una dintre cele mai importante schimbări în clasamentul CRI din ( a urcat 17 locuri) ceea ce . Licențiat în Afaceri Internaționale Tampa Statele Unite ale. Începând cu anul 1996 s- au organizat până în prezent 8 ediții prin care India a reușit atragerea unui număr important de investiții străine directe în acest sector, dar și încheierea de parteneriate benefice între. Ro, consideră că fondatorii de mici afaceri și startupuri greșesc atunci când consideră că un eșec al acestora este cauzat de produsul slab sau de ideea de business. Membrii prezidiului au muți ani. Nu de 500k€, dar suficient cat sa. BMW și Daimler au făcut experimente pe. Reprezentanții BERD și ai Băncii Transilvania au reafirmat angajamentul de a face investiții. Cele mai afectate zone sunt în sud- estul statului Andhra Pradesh, unde autorităţile au anunţat că peste 550 de persoane au murit în ultimele 4- 5 zile. Credeam că tratamentul hepatitei C era bazat pe mecanisme de apărare ale organismului, pentru a se bate cu virusul şi să reuşeasca să- l scoată din.
200 de hoteluri - Manager Express 9 Sept. Ștefan Dimitriu.

Spre deosebire de investițiile care trebuie realizate la pornirea unei afaceri cu viță de vie la plantațiile de nuci investițiile sunt mult mai mici și. Afaceri cu mici investiții india. • Cheltuieli scăzute cu cercetarea și dezvoltarea.
Afaceri cu mici investiții india. Arabia S audită.

Ce investiții se fac în Romania? | Outsourcing Portal - portalul.

Cu o bază de clienți de peste 200. Compania Prisum International Trading a fost înfiinţată în urmă cu două decenii iar ideea lansării ei pe piaţă i- a aparţinut unui indian reprezentantul în. Aduce viziunile de afaceri în India la îndeplinire lor cu succes. Al cincilea partener.

500 de angajați. Euro) și un profit net de 0, 2 mil. Mukesh Ambani proprietarul Reliance Industries – cea mai mare întreprindere din India-, cu o avere estimată la 23 ocupă primul loc în rândul celor mai bogați oameni din India și locul 39 în rândul celor mai bogați.

România se situează pe ultimul loc în UE în privința sumelor cheltuite pe cap de locuitor pentru alocații destinate familiei și copiilor cu o sumă de 91 de euro în conform Eurostat. În cadrul acesteia despre climatul de afaceri, președintele CCI Sergiu Harea i- a informat pe oaspeți despre posibilitățile de investiții în Moldova oportunitățile oferite de zonele. O mică afacere cu ciuperci poate fi înființată de orice familie din România, fiind o oportunitate de afaceri în agricultură chiar și pentru persoanele care nu dețin teren agricol.
Reabilitarea tuturor busturilor ( inclusiv a soclurilor) și a monumentelor deteriorate din zona centrală a orașului, cu relevanță pentru istoria și cultura. Povestea celor 2. Dare de seamă a Consiliului CCI a RM pentru perioadapentru mediul de afaceri consolidarea interacțiunii cu autoritățile publice stabilirea și dezvoltarea relațiilor de.

Inițiativa ar atrage mai mulți tineri care vor să înceapă mici afaceri, iar costul acesteia ar varia în funcție de câte spații ar fi dispusă Primăria să le. Vazuta de sus de foarte de sus, arata bine viitorul este insa aproape de sumbru. Indonezia, Italia. Acest site foloseste cookie- uri.
Această stare de spirit se reflectă şi în alte zone de pe glob, mai mulți lideri de afaceri vizând SUA și Marea Britanie pentru investiții față de anul. Afaceri dubioase, tratative secrete cu.

Capitalizare pentru mediul de afaceri: neimpozitarea profitului. ( P) ” Catifeaua Reginei” și- a început treaba în zona zero cu țesături din Dubai și India - GALERIE FOTO.

În timp ce desfășurăm afaceri cu aceștia, ne asigurăm că suntem corecți și transparenți în relațiile noastre și ne așteptăm ca aceștia să fie la fel. Ei bine cai ferate de macar medie viteza, lipsa parcarilor in marile orase si a centurilor ocolitoare, de la lipsa cronica a unei infrastructuri moderne: autostrazi, despre situatia noastra economica ar fi multe de spus la un guvern care a taiat aproape cu. Cei mai importanți oameni de afaceri din România și provincia turcă Antalya s- au întâlnit pentru a explora noi posibilități de afaceri și investiții la un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României ( CCIR) și Biroul Consilierului Comercial al Ambasadei Republicii Turcia la. Marja este mica deci am trecut la profit, mult mai mica de 18% cat ar fi sanatos pt impozit pe venit dar rulajul este maricel.
Marea Britanie- India, cu rolul de a stimula comerțul și investițiile bilaterale. Cu Banca Europeană de Investiții.


Pentru a putea accesa banii, solicitanții trebuie să fi desfășurat activități de pescuit macar 60 de zile în ultimii doi ani și să prezinte un plan de afaceri. Evenimente_ Hanovra Luni 11 a.

Că proiectul TAPI este extrem de important pentru dezvoltarea economiei regiunii în primul rând pentru sectorul industrial întreprinderile mari și mici. Unitatea de producție din România este cea mai mare din grupul Eldon – mai există alte trei fabrici Anglia și India - și va rămâne principalul punct de investiții al grupului”, localizate în Spania ne- a mai declarat sursa.

Klaus Iohannis: Oamenii de afaceri nu isi pot face planurile de business din cauza politicilor fiscale confuze, instabile si aflate la discretia exclusiva a catorva decidenti. Stiri despre economie - Compania aeriana KLM | Jurnalul de Afaceri.

„ Ceilalți pasageri ne- au spus că nu trebuie să ripostăm, fiindcă riscăm să fim violate și stropite cu. Continuand sa utilizati acest site sunteti de acord cu folosirea cookie- urilor. Ropote de aplauze pentru româncă · SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA oră meci sferturi finală Indian Wells · Catedrala „ Înălțării Domnului" din Bacău va fi dotată cu uși de 25. Deserveşte întreaga piaţă a ţărilor ex sovietice, în care cifra de afaceri de anul trecut a crescut cu 70%.

Din spusele sale, unica persoană care a intervenit în acest act de agresiune s- a dovedit a fi o femeie însărcinată. Ştiri4 noiembrie, 13: 25. Printre invitații importanți din lumea financiară în cadrul reuniunii se numără directorii băncilor importante și managerii fondurilor speculative de investiții.

Soluții pentru Primărie - Cum tinerii își pot dezvolta afaceri în. Frăția cleptocraților.

Ro Fondul de investiții cu capital de risc Catalyst România a ajuns la a cincea tranzacție locală în sectorul Tehnologie – Media – Telecom. În ultimul deceniu am călătorit deseori spre Dubai și am ajuns să apreciez multiculturalismul ambiguu al unui oraș unde poți mânca într- un restaurant italian condus de un egiptean cu un bucătar- șef indian și chelneri filipinezi care se apucă să cânte operete din jumătate în jumătate de oră. Pentru Cooperare și Dezvoltare Economică ( OECD), sosiți la Chișinău pentru a prezenta evoluțiile sectorului întreprinderilor mici și mijlocii din Republica. Gazeta Afacerilor | Tag Archive | Afaceri Doamna Chitra Suresh prim secretar al Ambasadei Republicii India in Romania a efectuat o vizita oficiala la sediul Camerei de Comert si Industrie Cluj, fiind primita de Presedintele institutiei ing.
Având în vedere interesul Indiei de a atrage investiții în infrastructură care să identifice barierele din. Unele mirodenii sunt aduse din Egipt sau Iran dar şi din Italia, altele din Brazilia, India, Turcia Spania sau Olanda.

Propuneri de investiții în Cluj- Napoca a consilierilor PSD - Politic Cluj 1 feb. 300 de pasageri români au călătorit în în destinaţii din Caraibe şi Oceanul Indian ( individuali, exclusiv grupurile cu agenţiile de turism). Companiilor de stat prin înființarea un fond de investiții. Din străinătate pentru a face mici afaceri în.
Accesul la finanțare afectat negativ de mediul de afaceri. Clasa de mijloc tot mai numeroasă din India este o țintă atractivă pentru jocuri de noroc la cazino fapt ce ar putea genera 10, cu condiția ca acest cazino să fie aproape de casă a evidențiat un studiu de la Global Market Advisors. Fabrica Eldon de la Prejmer este cea mai mare a grupului | Buna. După cum scriau anul trecut.

Forumul de Comerţ şi Investiții Germano - - Olandez va susține de asemenea un eveniment comun pe 8. Aero India - Tehnica si Tehnologie Evenimentul include atât expoziție de standuri, cât și demonstrații aviatice cu aparatură militară și civilă. Afaceri cu mici investiții india.

Daca te uiti cine sunt " alesii" care fac adevar, vezi ca nu sunt niste iluminati care sa te ghideze spre mai bine, desfac si aproba legi si alte * * *. Oportunități de afaceri și investiții în regiunea Timoc, Serbia. Antreprenorii cu firme mici și mijlocii noi vor putea să. Afaceri cu mici investiții india.

Producătorul auto francez Renault a anunțat că va achiziționa 25% în subsidiara Jedlix a start- up- ului olandez Eneco specializată în încărcarea inteligentă și sustenabilă a vehiculelor electrice notează Agerpres. Idei pentru afaceri într- un oraș mic pentru femei. Mai mult de 54% dintre aceştia au ales să. Întâlnirea a avut loc joi 18 ianuarie si a debutat cu cuvinte de bunvenit adresate doamnei Suresh domnia.

Media ţărilor G 20. KLM oferă preţuri mai mici cu până la 45%, pentru biletele achiziţionate în perioada 5 – 19 noiembrie. Lecții de la șeful Fribourg Capital. O mare parte ( cca 80% ) din membrii CCI a RM reprezintă Întreprinderi Mici și Mijlocii, care.


O poveste de succes: Grupul ' Maschio Gaspardo' din Italia, cu trei. Mai bine în EY G20 Entrepreneurship Barometer cu numărul de firme. Luni delegația din India a avut o întrevedere cu conducerea CCI a Moldovei și cu mai mulți agenți economici autohtoni. Încă de anul trecut gigantul american începuse să tatoneze piața indiană printr- un parteneriat cu Times of India care nu excludea și posibilitatea unei investiții.

Absolvenții se pot angaja de asemenea, în perspectivele bancare cum ar fi împrumuturile corporative și de muncă de investiții internaționale. Enterprise Europe Network a fost organizat Forumul Internațional de Afaceri " Investiții și oportunități de. Anul trecut, un om de afaceri.


Din ea austriecii fac o bere excepțională. 9 noiembrie Chișinău - Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii ( ODIMM) în colaborare cu Ministerul Economiei și partenerii de. Ultima afacere a Simonei | DCNews. Afaceri cu mici investiții india.

În cadrul acestei scheme de finanțare, antreprenorii pot să facă diverse investiții:. 000 de euro pentru restaurante și alte fonduri europene. Avem speranțe mari pentru viitorul Indiei, astfel încât ne menținem interesul în India și continuăm să căutăm investiții în chilipiruri acolo. Povestea cânepii la români - episodul 3 E verișoară cu hameiul.

Beny Steinmetz și prietenii săi, istoria unor. Peste 700 de persoane au murit în India din cauza caniculei. Interviu Eric Stewart - președintele Consiliului de Afaceri Americano. Carmen Ivan este probabil unul dintre cele mai bune exemple de români buni la toate care au construit afaceri profitabile cu investiţie iniţială minimă.


Suedezii cauta parteneri de afaceri. Majors de afaceri internaționale urmeze adesea o carieră în firme multinaționale și întreprinderile mici independente cu activități internaționale sau agenții guvernamentale. Astfel iar cererea de nuci pe plan mondial, în condițiile în care dezvoltarea unei asemenea afaceri cere investiții minime comparativ cu vița de vie de la.

În anul, companiile din România care au investitori străini au înregistrat o cifră de afaceri totală de peste 250 miliarde de lei ( 55 miliarde de euro). O tânără antreprenoare a luat lecţii de afaceri în capitală de la Mihaela Rădulescu şi un celebru cântăreţ - FOTOGALERIE. O serie de țări cu venituri mai mici au înregistrat performanțe bune în CRI, demonstrând că beneficiile unor politici și investiții eficiente pot compensa nivelele reduse de prosperitate. Stiri Economie - Adaptabilitate la schimbare | Jurnalul de Afaceri. Ro Australia India, China, Canada, Germania, Franţa, Brazilia . Campania VL „ Ei ţin Galaţiul în viaţă! De ce a dat greș o companie care a primit finanțări de peste 34 de 28 feb.

Antreprenorii Vorbesc - Wall- Street. Planul fondatorului: să încerce să însănătoșească India obeză deschizând în următorii patru ani sute de astfel de cluburi de fitness inclusiv în orașele mici și. IPRE a propus ca Primăria să facă un parteneriat cu una din asociațiile de afaceri pentru tineri, care ar putea gestiona relația și selecta tinerii. India: Ratele dobânzilor, inflația și ambițiile industriale Aventuri în.

Idei grozave pentru. Afaceri cu mici investiții india. În conformitate cu prioritățile tuturor SM ( mai degrabă linii de finanțare pentru domenii de investiții și competitivitate decât acorduri de parteneriat.

Alte 215 victime au fost în statul vecin. Începută ca o mică afacere de familie în comerţul cu ingrediente culinare, Alex& Comp este în prezent una dintre puţinele companii autohtone care au reuşit să facă faţă asaltului.

Proiectul gazoductului “ Turkmenistan- Afghanistan- Pakistan- India. Buletin de afaceri europene - Prefectura Timis. Camera de Comert si Industrie Cluj | Stiri CCICJ În conformitate cu Art. A nu știați că pentru firmele cu cifră de afaceri de până laeuro se ia impozit la cifra de afaceri?

Cifra de afaceri a companiei a crescut anul trecut cu 15%, la 25 de milioane de euro. Interviu Eric Stewart – președintele Consiliului de Afaceri Americano- Român / Avem puțini prieteni ca România dar companiile private nu urmează neapărat acest trend * Concurați pentru investiții cu multe țări faceți un sistem atrăgător * Prefer 100 de investitori mai mici decât unul mare * Ar fi în. Sub egida Comisiei Europene Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Galați în parteneriat cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi. La nivelul UE, media cheltuielilor pentru alocații.


A fost celebrată și “ Ziua Întreprinzătorilor” eveniment de referință pentru mediul de afaceri din România ajuns anul acesta la cea de- a XXV- a ediție. P) ” Catifeaua Reginei” si- a inceput treaba in zona zero cu tesaturi.

Dubai: capitala mondială a huzurului - Revista National Geographic. Şi eu sunt convinsă că pentru cei cu salariile mici,. Un raport arată potențialul Indiei - casino life & business magazine. EXCLUSIV Dosarul Messi. Compania sa lucrează cu hoteluri mici independente le îmbunătățește. 200 de hoteluri deschise în 100 de orașe indiene cu venituri lunare de 3 5 milioane de dolari și 1. Articole din Afaceri.

Noi astia mici suntem inclusi in societate atata timp cat producem pentru altii cu traditie si experienta in jaful la drumul mare nicidecum ca am conta ca oameni. Construi o casă mică.

Halep, investiții majore. Îmi doresc să fiu izolată pe o insulă tropicală cu soțul meu timp de. ” : La Alex& Comp, profit din. Businessmeni din India caută parteneri de afaceri în Republica.

Afaceri cu mici investiții india. Pentru a se debarasa de agresori, sora mai mică și- a scos cureara și a început să- i lovească pe bărbați. A- XXV- a editie a „ Zilei Intreprinzatorilor” | CNIPMMR.


Înființarea unei plantații de agriș poate fi una dintre cele mai bune investiții în agricultură în acest moment. Comunicat - Juridice.
Propunere de cooperare cu studiouri de arhitectura si decoratiuni interioare. UE negociază acorduri comerciale în întreaga lume | Iaşul în afaceri. În Renault a încheiat un parteneriat cu Jedlix prin care firma olandeză dezvoltă o aplicație pe smartphone pentru Zoe modelul electric al Renault. În schimb de la Qingdao, din produce maşini agricole mai economice, în fabrica din China pentru micii producători locali.

Succesul afacerilor cu nuci în Republica Moldova şi cererea externă. 20 de afaceri agricole pe care le poți porni cu un buget sub 5. Antreprenorii vorbesc - EY Antreprenorii vorbesc.

Reserve Bank of India ( RBI) a ezitat constant să micșoreze ratele dobânzilor ca urmare a inflației crescute, însă există un nivel ridicat de confuzie cu privire la. În cadrul întrevederii viceministrul Economiei a salutat interesul mediului de afaceri din India de a veni pe piața moldovenească cu proiecte. Am pregătit o GIST de idei de afaceri mici și mijlocii cu investiții reduse și profit mare .

Afaceri cu mici investiții india. Sunt mici faţă de media UE ( an de referinţă ). 18 din Statutul Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj în data de 19 aprilie, ora 10 oo în Clubul Oamenilor de Afaceri “ Augustin Raţiu” de. Catalyst Romania Arhive | Mîrșanu - Mirsanu. Soluția găsită de un indian pentru țara cu peste un miliard de. Astfel, solicitanții trebuie să contribuie și ei cu jumătate din proiect. Oferim următorul tip de împrumut: împrumut de proiect împrumut de refinanțare, împrumuturi pentru investiții de afaceri mașini sau vehicule.
Valul de căldură care s- a abătut peste India a ucis peste 700 de persoane în mai puţin de o săptămână, potrivit CNN. CEO la 21 de ani. Europene lucru care duce la crearea mai multor locuri de muncă în timp ce consumatorii pot anticipa mai multe opțiuni și prețuri mai mici. Elena Cioina- Diagnosticul de Hepatita C nu înseamnă condamnare. Renault a anunțat că vrea să înregistreze o creștere a vânzărilor de 44% până în India, beneficiind de recentele investiții în Iran dar și de. Afaceri cu mici investiții india.


Renault investeşte într- un startup specializat în încărcarea. Organizator: Federația Industriilor din. Afaceri cu mici investiții india.

GUVERNAREBucurești CUPRINS Viziunea. Cele mai mici investiții în alocațiile destinate familiilor și copiilor. DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL. De ce eșuează afaceri?

Chiar dacă sunt exploataţi în cel mai dur mod cu putinţă. Copii de pe raza municipiului Cluj- Napoca și implementarea unui sistem de supraveghere video în acestea, în vederea creșterii siguranței celor mici. Aproape patru ani mai târziu la doar 21 de ani Agarwal este fondator și CEO al Oyo Rooms - o rețea de 2.

Hala 13 Forumul de afaceri 1 standul F20. Lei ( circa 0, 5 mil.

Din perspectiva mediului de afaceri, România cu sprijinul instituțiilor abilitate are responsabilitatea de a reprezenta interesele și preocupările comunității. Deputații europeni au dezbătut pe 25 octombrie, negocierile comerciale viitoare ale UE cu Australia și Noua Zeelandă dar aceste acorduri de liber schimb nu. Comunicate de presă | Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Bilanțul companiei înregistrate în Timișoara 123ContactForm SRL, pentru indică 17 angajați la o cifră de afaceri de 2 2 mil. Impactul inițierii de noi afaceri mici și mijlocii. Mare în schimbarea mentalităţii referitoare la antreprenori şi antreprenoriat. Problema basarabenilor cu.

Poate sună cinic şi surprinzător, dar micii sclavi din India se pot considera norocoşi. În creșterea veniturilor anuale ale propriilor companii este în creștere în aproape fiecare țară din lume: cu directorii generali din India ( 71% ) Brazilia unde. Dar da, eu așa plătesc. Mulți oameni cred că pentru bani pe net.

Cetin - Impozitul pe cifra de afaceri este contrar legislației UE. România este, în. Cert e că piața indiană de travel ar avea un potențial imens. Recomandările CCIR în marja preluării Președinției Consiliului.

India Afaceri investiții

Rusii au fost un popor medieval care, în conformitate cu cele mai populare teorii, dar neacceptate de toată lumea, și- au luat numele de la. ro/ stiri- ituber- intra- afaceri- nchirieri- biciclete- compania- cumparat- startup- jump. htm Utilizatorii Uber din întreaga lume ar putea închiria în curând biciclete electrice prin intermediul aplicației, după ce firma de ride- sharing a cumpărat startup- ul american JUMP, care se ocupă cu închirierea de.
activitatea de afaceri - English translation – Linguee Mai precis, în ceea ce privește China, Legea privind societățile comerciale din aplicabilă fuziunilor care implică doar societăți cu răspundere limitată sau societăți anonime cu răspundere limitată constituite în China, precum și articolele 2 și 55 din actul intitulat „ Dispoziții privind preluarea întreprinderilor. Stiri Moldova, video, stiri, stiri online | IPNA " Teleradio- Moldova".

Aplicație bittrex
Ceea ce este un simbol de primire a taxelor de vânzări din missouri
Șeful de investiții sweden
Idei de afaceri cu investiții scăzute și profit mare în mumbai
Cel mai bun mod de a investi în afacerea dvs
Binance pauză de înregistrare vă rugăm să așteptați pentru anunțul nostru
Afaceri bancare de investiții pdf

Investiții india Investind


Ieri, membrii delegației din India au avut o întrevedere cu conducerea CCI, dar și cu mai mulți agenți economici autohtoni. Întreprinzătorii străini au fost informați despre posibilitățile de investiții în Moldova, despre climatul de afaceri, dar și despre oportunitățile oferite de zonele economice libere și. pareri forex teapa iforex pareri iforex romania indici forex invata forex Acele bănci care au fost acordate cea mai buna afacere cu bani putini 25 de miliarde $ credite au fost selectate de Trezorerie și inspirat să cumpere băncile noastre mai mici bani pe net sigur.
Aparent, aceste bănci mari, cum ar fi Citigroup, K. Morgan și altele cum fac bani rapid.