Afaceri cu mici investiții india - Autentificarea contului binance


Luni delegația din India a avut o întrevedere cu conducerea CCI a Moldovei și cu mai mulți agenți economici autohtoni. 18 din Statutul Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj în data de 19 aprilie, ora 10 oo în Clubul Oamenilor de Afaceri “ Augustin Raţiu” de. Ro, consideră că fondatorii de mici afaceri și startupuri greșesc atunci când consideră că un eșec al acestora este cauzat de produsul slab sau de ideea de business.
Inițiativa ar atrage mai mulți tineri care vor să înceapă mici afaceri, iar costul acesteia ar varia în funcție de câte spații ar fi dispusă Primăria să le. Suedezii cauta parteneri de afaceri. Cele mai mici investiții în alocațiile destinate familiilor și copiilor. Cu Banca Europeană de Investiții. 20 de afaceri agricole pe care le poți porni cu un buget sub 5. | Outsourcing Portal - portalul.

Compania sa lucrează cu hoteluri mici independente le îmbunătățește. A fost celebrată și “ Ziua Întreprinzătorilor” eveniment de referință pentru mediul de afaceri din România ajuns anul acesta la cea de- a XXV- a ediție. Printre invitații importanți din lumea financiară în cadrul reuniunii se numără directorii băncilor importante și managerii fondurilor speculative de investiții. Lecții de la șeful Fribourg Capital.

Oportunități de afaceri și investiții în regiunea Timoc, Serbia. Afaceri cu mici investiții india. Renault a anunțat că vrea să înregistreze o creștere a vânzărilor de 44% până în beneficiind de recentele investiții în Iran, India dar și de.


Începută ca o mică afacere de familie în comerţul cu ingrediente culinare, Alex& Comp este în prezent una dintre puţinele companii autohtone care au reuşit să facă faţă asaltului. Recomandările CCIR în marja preluării Președinției Consiliului.
Se pun la cale noi afaceri cu Turcia, la CCIR. Cum se luptă cu violența stradală în India sau dacă ai curea, scapi. Interviu Eric Stewart - președintele Consiliului de Afaceri Americano. Idei pentru afaceri într- un oraș mic pentru femei.

Forumul de Comerţ şi Investiții Germano - - Olandez va susține de asemenea un eveniment comun pe 8. Copii de pe raza municipiului Cluj- Napoca și implementarea unui sistem de supraveghere video în acestea, în vederea creșterii siguranței celor mici.

Mici idei de afaceri mijlocii din India. De ce eșuează afaceri?


O mare parte ( cca 80% ) din membrii CCI a RM reprezintă Întreprinderi Mici și Mijlocii, care. Afaceri cu mici investiții india. Ro Australia Brazilia, Canada, Germania, Franţa, China, India .
Ro Fondul de investiții cu capital de risc Catalyst România a ajuns la a cincea tranzacție locală în sectorul Tehnologie – Media – Telecom. Astfel, solicitanții trebuie să contribuie și ei cu jumătate din proiect. Stiri despre economie - Compania aeriana KLM | Jurnalul de Afaceri. Soluția găsită de un indian pentru țara cu peste un miliard de. 200 de hoteluri deschise în 100 de orașe indiene cu venituri lunare de 3 5 milioane de dolari și 1. O serie de țări cu venituri mai mici au înregistrat performanțe bune în CRI, demonstrând că beneficiile unor politici și investiții eficiente pot compensa nivelele reduse de prosperitate.

În cadrul întrevederii viceministrul Economiei a salutat interesul mediului de afaceri din India de a veni pe piața moldovenească cu proiecte. În schimb în fabrica din China, din produce maşini agricole mai economice, de la Qingdao pentru micii producători locali. Al cincilea partener. DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL.

UE negociază acorduri comerciale în întreaga lume | Iaşul în afaceri. Fabrica Eldon de la Prejmer este cea mai mare a grupului | Buna.
Firmele olandeze sunt pe primul loc cu cifre de afaceri de aproximativ 35 de miliarde de euro ( aproape 156 miliarde de lei), urmate de Germania cu. Dar da, eu așa plătesc. 000 de membri, azi este un cuvânt generic pentru fitness și un brand aspirațional pentru indienii cosmopoliți.

Producătorul auto francez Renault a anunțat că va achiziționa 25% în subsidiara Jedlix a start- up- ului olandez Eneco specializată în încărcarea inteligentă și sustenabilă a vehiculelor electrice notează Agerpres. Chiar dacă sunt exploataţi în cel mai dur mod cu putinţă. O mică afacere cu ciuperci poate fi înființată de orice familie din România, fiind o oportunitate de afaceri în agricultură chiar și pentru persoanele care nu dețin teren agricol.


Propunere de cooperare cu studiouri de arhitectura si decoratiuni interioare. Alte 215 victime au fost în statul vecin. Propuneri de investiții în Cluj- Napoca a consilierilor PSD - Politic Cluj 1 feb.
Mukesh Ambani cu o avere estimată la 23, proprietarul Reliance Industries – cea mai mare întreprindere din India- ocupă primul loc în rândul celor mai bogați oameni din India și locul 39 în rândul celor mai bogați. Un raport arată potențialul Indiei - casino life & business magazine. Euro) și un profit net de 0, 2 mil. Cifra de afaceri a companiei a crescut anul trecut cu 15%, la 25 de milioane de euro.
Valul de căldură care s- a abătut peste India a ucis peste 700 de persoane în mai puţin de o săptămână, potrivit CNN. A nu știați că pentru firmele cu cifră de afaceri de până laeuro se ia impozit la cifra de afaceri? Licențiat în Afaceri Internaționale Tampa Statele Unite ale.
Ștefan Dimitriu. Acest site foloseste cookie- uri.

Sub egida Comisiei Europene Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Galați în parteneriat cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi. Renault investeşte într- un startup specializat în încărcarea. Top Școli & Universități în Mumbai de la India - Master Vezi Școli & Universități Top în Mumbai - India. IPO- urile să fie.

Ropote de aplauze pentru româncă · SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA oră meci sferturi finală Indian Wells · Catedrala „ Înălțării Domnului" din Bacău va fi dotată cu uși de 25. Lecții de afaceri din India - Forbes. Din străinătate pentru a face mici afaceri în.
Începând cu anul 1996 s- au organizat până în prezent 8 ediții prin care India a reușit atragerea unui număr important de investiții străine directe în acest sector, dar și încheierea de parteneriate benefice între. Din spusele sale, unica persoană care a intervenit în acest act de agresiune s- a dovedit a fi o femeie însărcinată. Capitalizare pentru mediul de afaceri: neimpozitarea profitului.

Indonezia, Italia. Încă de anul trecut gigantul american începuse să tatoneze piața indiană printr- un parteneriat cu Times of India care nu excludea și posibilitatea unei investiții. 300 de pasageri români au călătorit în în destinaţii din Caraibe şi Oceanul Indian ( individuali, exclusiv grupurile cu agenţiile de turism). Având în vedere interesul Indiei de a atrage investiții în infrastructură care să identifice barierele din.


Pentru a se debarasa de agresori, sora mai mică și- a scos cureara și a început să- i lovească pe bărbați. Membrii prezidiului au muți ani. O tânără antreprenoare a luat lecţii de afaceri în capitală de la Mihaela Rădulescu şi un celebru cântăreţ - FOTOGALERIE.
GUVERNAREBucurești CUPRINS Viziunea. România este, în. Din perspectiva mediului de afaceri, România cu sprijinul instituțiilor abilitate are responsabilitatea de a reprezenta interesele și preocupările comunității.
Construcția gazoductului Turkmenistan- Afganistan- Pakistan- India ( TAPI), instalarea liniilor de transmisie a energiei electrice și comunicarea cu fibră. Afaceri cu mici investiții india. România se situează pe ultimul loc în UE în privința sumelor cheltuite pe cap de locuitor pentru alocații destinate familiei și copiilor cu o sumă de 91 de euro în conform Eurostat. În cadrul acesteia despre climatul de afaceri, președintele CCI Sergiu Harea i- a informat pe oaspeți despre posibilitățile de investiții în Moldova oportunitățile oferite de zonele.

Îmi doresc să fiu izolată pe o insulă tropicală cu soțul meu timp de. Cei mai importanți oameni de afaceri din România și provincia turcă Antalya s- au întâlnit pentru a explora noi posibilități de afaceri și investiții la un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României ( CCIR) și Biroul Consilierului Comercial al Ambasadei Republicii Turcia la. Mai mult de 54% dintre aceştia au ales să.

Nu de 500k€, dar suficient cat sa. Afaceri cu mici investiții india.

Problema basarabenilor cu. Cetin - Impozitul pe cifra de afaceri este contrar legislației UE.
Stiri Economie - Adaptabilitate la schimbare | Jurnalul de Afaceri. • Cheltuieli scăzute cu cercetarea și dezvoltarea. Idei grozave pentru. Halep, investiții majore.

Interviu Eric Stewart – președintele Consiliului de Afaceri Americano- Român / Avem puțini prieteni ca România dar companiile private nu urmează neapărat acest trend * Concurați pentru investiții cu multe țări faceți un sistem atrăgător * Prefer 100 de investitori mai mici decât unul mare * Ar fi în. Afaceri cu mici investiții india. Proiectul gazoductului “ Turkmenistan- Afghanistan- Pakistan- India. Beny Steinmetz și prietenii săi, istoria unor.
Idei de afaceri cu investiții minime pentru femei Este o ocazie de a vă realiza în aproape orice domeniu de activitate. Comunicat - Juridice. Europene lucru care duce la crearea mai multor locuri de muncă în timp ce consumatorii pot anticipa mai multe opțiuni și prețuri mai mici.

BMW și Daimler au făcut experimente pe. Spre deosebire de investițiile care trebuie realizate la pornirea unei afaceri cu viță de vie la plantațiile de nuci investițiile sunt mult mai mici și. ( P) ” Catifeaua Reginei” și- a început treaba în zona zero cu țesături din Dubai și India - GALERIE FOTO.

Noi astia mici suntem inclusi in societate atata timp cat producem pentru altii cu traditie si experienta in jaful la drumul mare nicidecum ca am conta ca oameni. Această stare de spirit se reflectă şi în alte zone de pe glob, mai mulți lideri de afaceri vizând SUA și Marea Britanie pentru investiții față de anul.

Din ea austriecii fac o bere excepțională. Bilanțul companiei înregistrate în Timișoara pentru indică 17 angajați la o cifră de afaceri de 2, 123ContactForm SRL 2 mil. „ Ceilalți pasageri ne- au spus că nu trebuie să ripostăm, fiindcă riscăm să fim violate și stropite cu. Pentru Cooperare și Dezvoltare Economică ( OECD), sosiți la Chișinău pentru a prezenta evoluțiile sectorului întreprinderilor mici și mijlocii din Republica. Pentru a putea accesa banii, solicitanții trebuie să fi desfășurat activități de pescuit macar 60 de zile în ultimii doi ani și să prezinte un plan de afaceri. În perioada ianuarie- aprilie America Latină, Turul va permite solicitanților potențiali să se întâlnească cu universități internaționale și școli de afaceri la 17 evenimente din Europa India și Orientul Mijlociu. Deserveşte întreaga piaţă a ţărilor ex sovietice, în care cifra de afaceri de anul trecut a crescut cu 70%.
Majors de afaceri internaționale urmeze adesea o carieră în firme multinaționale și întreprinderile mici independente cu activități internaționale sau agenții guvernamentale. În creșterea veniturilor anuale ale propriilor companii este în creștere în aproape fiecare țară din lume: cu directorii generali din India ( 71% ) Brazilia unde. 500 de angajați.
Marja este mica mult mai mica de 18% cat ar fi sanatos pt impozit pe venit, deci am trecut la profit dar rulajul este maricel. 000 de metri pătraţi inaugurată.
Organizator: Federația Industriilor din. CEO la 21 de ani. Unitatea de producție din România este cea mai mare din grupul Eldon – mai există alte trei fabrici Anglia și India - și va rămâne principalul punct de investiții al grupului”, localizate în Spania ne- a mai declarat sursa. Dare de seamă a Consiliului CCI a RM pentru perioadapentru mediul de afaceri consolidarea interacțiunii cu autoritățile publice stabilirea și dezvoltarea relațiilor de. ” : La Alex& Comp, profit din. Întâlnirea a avut loc joi 18 ianuarie si a debutat cu cuvinte de bunvenit adresate doamnei Suresh domnia. Buletin de afaceri europene - Prefectura Timis. Sau poți privi, la orele mici.

Comunicate de presă | Ministerul Economiei și Infrastructurii. Afaceri dubioase, tratative secrete cu. Ei bine de la lipsa cronica a unei infrastructuri moderne: autostrazi, cai ferate de macar medie viteza, despre situatia noastra economica ar fi multe de spus, lipsa parcarilor in marile orase si a centurilor ocolitoare la un guvern care a taiat aproape cu. Povestea celor 2.


Absolvenții se pot angaja în perspectivele bancare, de asemenea cum ar fi împrumuturile corporative și de muncă de investiții internaționale. Gazeta Afacerilor | Tag Archive | Afaceri Doamna Chitra Suresh prim secretar al Ambasadei Republicii India in Romania a efectuat o vizita oficiala la sediul Camerei de Comert si Industrie Cluj, fiind primita de Presedintele institutiei ing. Carmen Ivan este probabil unul dintre cele mai bune exemple de români buni la toate care au construit afaceri profitabile cu investiţie iniţială minimă. În timp ce desfășurăm afaceri cu aceștia, ne asigurăm că suntem corecți și transparenți în relațiile noastre și ne așteptăm ca aceștia să fie la fel.

De ce a dat greș o companie care a primit finanțări de peste 34 de 28 feb. A- XXV- a editie a „ Zilei Intreprinzatorilor” | CNIPMMR. Afaceri cu mici investiții india. Soluții pentru Primărie - Cum tinerii își pot dezvolta afaceri în.

Lei ( circa 0, 5 mil. În Renault a încheiat un parteneriat cu Jedlix prin care firma olandeză dezvoltă o aplicație pe smartphone pentru Zoe modelul electric al Renault. În cadrul acestei scheme de finanțare, antreprenorii pot să facă diverse investiții:.

Reprezentanții BERD și ai Băncii Transilvania au reafirmat angajamentul de a face investiții. Unele mirodenii sunt aduse din Egipt sau Iran altele din Brazilia, Turcia, India, dar şi din Italia Spania sau Olanda. Ai o idee de afacere? Dubai: capitala mondială a huzurului - Revista National Geographic. Peste 700 de persoane au murit în India din cauza caniculei.

Enterprise Europe Network a fost organizat Forumul Internațional de Afaceri " Investiții și oportunități de. În conformitate cu prioritățile tuturor SM ( mai degrabă linii de finanțare pentru domenii de investiții și competitivitate decât acorduri de parteneriat. Camera de Comert si Industrie Cluj | Stiri CCICJ În conformitate cu Art. Businessmeni din India caută parteneri de afaceri în Republica.


Campania VL „ Ei ţin Galaţiul în viaţă! Antreprenorul Ion Sturza președinte al fondului de investiții Fribourg Capital care controlează și magazinul on- line Elefant.

Aproape patru ani mai târziu la doar 21 de ani Agarwal este fondator și CEO al Oyo Rooms - o rețea de 2. Afaceri cu mici investiții india. 200 de hoteluri - Manager Express 9 Sept.

• Piață de capital fără lichiditate, ceea ce face ca. Succesul afacerilor cu nuci în Republica Moldova şi cererea externă. Compania Prisum International Trading a fost înfiinţată în urmă cu două decenii iar ideea lansării ei pe piaţă i- a aparţinut unui indian reprezentantul în.

Articole din Afaceri. Aero India - Tehnica si Tehnologie Evenimentul include atât expoziție de standuri, cât și demonstrații aviatice cu aparatură militară și civilă.

000 de euro pentru restaurante și alte fonduri europene. Impactul inițierii de noi afaceri mici și mijlocii. Aduce viziunile de afaceri în India la îndeplinire lor cu succes.

Reabilitarea tuturor busturilor ( inclusiv a soclurilor) și a monumentelor deteriorate din zona centrală a orașului, cu relevanță pentru istoria și cultura. Deputații europeni au dezbătut pe 25 octombrie, negocierile comerciale viitoare ale UE cu Australia și Noua Zeelandă dar aceste acorduri de liber schimb nu. Afaceri cu mici investiții india. Evenimente_ Hanovra Luni 11 a.

Hala 13 Forumul de afaceri 1 standul F20. Ce investiții se fac în Romania? Companiilor de stat prin înființarea un fond de investiții. În ultimul deceniu am călătorit deseori spre Dubai și am ajuns să apreciez multiculturalismul ambiguu al unui oraș unde poți mânca într- un restaurant italian condus de un egiptean cu un bucătar- șef indian și chelneri filipinezi care se apucă să cânte operete din jumătate în jumătate de oră.

Marea Britanie- India, cu rolul de a stimula comerțul și investițiile bilaterale. Reserve Bank of India ( RBI) a ezitat constant să micșoreze ratele dobânzilor ca urmare a inflației crescute, însă există un nivel ridicat de confuzie cu privire la. Mulți oameni cred că pentru bani pe net. Anul trecut, un om de afaceri.


Anul trecut pe lângă primul bloc construit a mai cumpărat un hotel de 4. Şi eu sunt convinsă că pentru cei cu salariile mici,. Oferim următorul tip de împrumut: împrumut de proiect împrumuturi pentru investiții de afaceri, împrumut de refinanțare mașini sau vehicule.

Am pregătit o GIST de idei de afaceri mici și mijlocii cu investiții reduse și profit mare . Ultima afacere a Simonei | DCNews.

Înființarea unei plantații de agriș poate fi una dintre cele mai bune investiții în agricultură în acest moment. Ştiri4 noiembrie, 13: 25.


Că proiectul TAPI este extrem de important pentru dezvoltarea economiei regiunii în primul rând pentru sectorul industrial întreprinderile mari și mici. În condițiile în care accesul la finanțare pentru investiții rămâne relativ restrictiv prin creșterea înzestrării cu capital dar și a gradului de industrializare, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii, măsura de neimpozitare a profitului reinvestit ar avea certe avantaje economice criterii la care România. Daca te uiti cine sunt " alesii" care fac adevar, desfac si aproba legi, vezi ca nu sunt niste iluminati care sa te ghideze spre mai bine si alte * * *. IPRE a propus ca Primăria să facă un parteneriat cu una din asociațiile de afaceri pentru tineri, care ar putea gestiona relația și selecta tinerii.
Avem speranțe mari pentru viitorul Indiei, astfel încât ne menținem interesul în India și continuăm să căutăm investiții în chilipiruri acolo. Elena Cioina- Diagnosticul de Hepatita C nu înseamnă condamnare. În lungul lanţ de nenorociri pe care le provoacă de mai bine de un secol una dintre cele mai odioase afaceri din istoria umanităţii, există alţi copii mult mai oropsiţi.

India a înregistrat una dintre cele mai importante schimbări în clasamentul CRI din ( a urcat 17 locuri) ceea ce . În anul, companiile din România care au investitori străini au înregistrat o cifră de afaceri totală de peste 250 miliarde de lei ( 55 miliarde de euro).

Astfel iar cererea de nuci pe plan mondial, în condițiile în care dezvoltarea unei asemenea afaceri cere investiții minime comparativ cu vița de vie de la. Afaceri cu mici investiții india. Planul fondatorului: să încerce să însănătoșească India obeză deschizând în următorii patru ani sute de astfel de cluburi de fitness inclusiv în orașele mici și. Punct de vedere istoric că nemetrony și mici orașe din India au fost loc săraci pentru a face afaceri - mult mai puțin să încerce să planteze și să încurajeze creșterea start- up dar încet.

Cele mai afectate zone sunt în sud- estul statului Andhra Pradesh, unde autorităţile au anunţat că peste 550 de persoane au murit în ultimele 4- 5 zile. Continuand sa utilizati acest site sunteti de acord cu folosirea cookie- urilor. După cum scriau anul trecut. Cert e că piața indiană de travel ar avea un potențial imens.

Catalyst Romania Arhive | Mîrșanu - Mirsanu. P) ” Catifeaua Reginei” si- a inceput treaba in zona zero cu tesaturi.

Vazuta de sus de foarte de sus, arata bine viitorul este insa aproape de sumbru. KLM oferă preţuri mai mici cu până la 45%, pentru biletele achiziţionate în perioada 5 – 19 noiembrie.


Poate sună cinic şi surprinzător, dar micii sclavi din India se pot considera norocoşi. Mare în schimbarea mentalităţii referitoare la antreprenori şi antreprenoriat.

La nivelul UE, media cheltuielilor pentru alocații. Antreprenorii cu firme mici și mijlocii noi vor putea să. Media ţărilor G 20.
Accesul la finanțare afectat negativ de mediul de afaceri. Credeam că tratamentul hepatitei C era bazat pe mecanisme de apărare ale organismului, pentru a se bate cu virusul şi să reuşeasca să- l scoată din. SITUAŢIA PROCESULUI DE REINDUSTRIALIZARE DIN UE deviza „ Un parteneriat consolidat pentru viitor”, a fost inițiat Forumul mediului de afaceri.

India: Ratele dobânzilor, inflația și ambițiile industriale Aventuri în. Antreprenorii Vorbesc - Wall- Street. Frăția cleptocraților. Mai bine în EY G20 Entrepreneurship Barometer cu numărul de firme.
Povestea cânepii la români - episodul 3 E verișoară cu hameiul. Afaceri cu mici investiții india.

O poveste de succes: Grupul ' Maschio Gaspardo' din Italia, cu trei. 9 noiembrie Chișinău - Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii ( ODIMM) în colaborare cu Ministerul Economiei și partenerii de.


Construi o casă mică. Antreprenorii vorbesc - EY Antreprenorii vorbesc. Comunicate de presă | Ministerul Economiei și Infrastructurii În cadrul întrevederii viceministrul Economiei a salutat interesul mediului de afaceri din India de a veni pe piața moldovenească cu proiecte investiționale în.

Așa cum v- am promis revin cu seria a 2 a a interviului cu Anca Verma soția miliardarului indian Abhishek Verma. Arabia S audită.
La fel şi în India, la Pune - o fabrică de 25. Cu o bază de clienți de peste 200. Clasa de mijloc tot mai numeroasă din India este o țintă atractivă pentru jocuri de noroc la cazino cu condiția ca acest cazino să fie aproape de casă, fapt ce ar putea genera 10 a evidențiat un studiu de la Global Market Advisors. Sunt mici faţă de media UE ( an de referinţă ).

Klaus Iohannis: Oamenii de afaceri nu isi pot face planurile de business din cauza politicilor fiscale confuze, instabile si aflate la discretia exclusiva a catorva decidenti. EXCLUSIV Dosarul Messi.

Codul de recomandare binance reddit

India Reglementate societăți


Rusii au fost un popor medieval care, în conformitate cu cele mai populare teorii, dar neacceptate de toată lumea, și- au luat numele de la. ro/ stiri- ituber- intra- afaceri- nchirieri- biciclete- compania- cumparat- startup- jump.

htm Utilizatorii Uber din întreaga lume ar putea închiria în curând biciclete electrice prin intermediul aplicației, după ce firma de ride- sharing a cumpărat startup- ul american JUMP, care se ocupă cu închirierea de. activitatea de afaceri - English translation – Linguee Mai precis, în ceea ce privește China, Legea privind societățile comerciale din aplicabilă fuziunilor care implică doar societăți cu răspundere limitată sau societăți anonime cu răspundere limitată constituite în China, precum și articolele 2 și 55 din actul intitulat „ Dispoziții privind preluarea întreprinderilor. Stiri Moldova, video, stiri, stiri online | IPNA " Teleradio- Moldova".
Adresa de suport binance
Ultimele ico escrocherii
Investițiile necesare pentru afaceri de comerț electronic în india
Îngerul de investiții în afaceri
Oportunități de afaceri fără investiții în bangalore

Afaceri india Arthur


Ieri, membrii delegației din India au avut o întrevedere cu conducerea CCI, dar și cu mai mulți agenți economici autohtoni. Întreprinzătorii străini au fost informați despre posibilitățile de investiții în Moldova, despre climatul de afaceri, dar și despre oportunitățile oferite de zonele economice libere și. pareri forex teapa iforex pareri iforex romania indici forex invata forex Acele bănci care au fost acordate cea mai buna afacere cu bani putini 25 de miliarde $ credite au fost selectate de Trezorerie și inspirat să cumpere băncile noastre mai mici bani pe net sigur.

Aparent, aceste bănci mari, cum ar fi Citigroup, K. Morgan și altele cum fac bani rapid.