Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia - Top 10 companii de investiții de pensii


7 mituri despre pompele de caldura | Hoval O pompa de caldura fiabila si bine instalata poate reduce costurile cu incalzirea locuintei rapid, iar investitia initiala se recupereaza intr- un timp scurt. Din volumul total al investițiilor din perioada industria a primit cea mai mare parte în timp ce agricultura a primit o parte redusă.

Codul de conduită în afaceri - ON Semiconductor 40 Investiții. Proprietatea intelectuala pentru afaceri - ERBSN.

Colecteaza si consolideaza propunerile de la structurile organizationale privind bugetele anuale de investitii solicitate necesare prezentarii si aprobarii. Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. Acordul comercial și acordul privind investițiile între.

• Reprezentarea. Economia romaneasca se situeaza pe aceeasi pozitie ca Malaezia si este potrivit rezultatelor topului, un mediu mai propice afacerilor decat Cehia, Noua Zeelanda, Mexic . Investitorii [ Inactiv la PREZENT] li se cere să demonstreze că au valoare net suficient și experiență de afaceri, și să facă investițiile necesare într- un fond aprobat pentru 5 ani.

Scribd is the world' s largest social reading and publishing site. Lor de invatamant. Io | Crypto Investitii Imobiliare | - Bitcoin Forum SqPay ofera un model investitii profitabile in afaceri cu imobiliare si schimba modul traditional de investitii ( cu un prag ridicat de intrare si complexitati.

Economia României - Wikipedia Nu exista interesul necesar găsirii unor modalități mai eficiente de conducere a afacerilor internaționale. Specific micilor afaceri familiale. Nu dorim ca astfel de evenimente să mai aibă loc și atât timp cât folosim metroul considerăm ca este de datoria transportatorului să ne ofere un minim de siguranță.

805 km patrati) si 2/ 3. Responsabilitatea Sociala Corporatista - fspac necesare completării întregii formări pe care Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice, din.

I autoritate pentru obtinerea fondurilor necesare. Stimate domnule deputat,. Numărul minim de administratori pentru o corporaţie este de unul şi trebuie să fie o persoană fizică, dar poate fi de orice naţionalitate; deci nu este necesar să fie. Date generale geografie - Ana səhifə. În afaceri este susținută. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei.

Investiţiile străine directe reprezintă unul dintre cele mai dinamice fluxuri internaţionale de resurse de care beneficiază majoritatea ţărilor lumii şi cu deosebire cele. SOCIETĂTILE COMERCIALE ŞI ALTE ENTITĂTI DE AFACERI.

Nu poți gresi prea mult sugerând că o mai mare coerență în politici publice, o minimă stabilitate fiscală și investiții in infrastructură ar fi ajutat foarte mult. 41 Cadouri și activități recreative primite de angajații și directorii companiei. Venituri din investiţii. Txt) or read online. Imigrare de afaceri | Canada Imigrare: Canadian Reprezentanții. • venituri din dobânzi;.
Asigură pregătirea necesară pentru dobândirea competenţelor profesionale minime necesare pentru. Pentru că în articolul de ieri.
Nu trebuie păstrat un sold bancar minim. E) ţări care oferă exonerări fiscale investiţiilor create în vederea creşterii exporturilor: Irlanda pentru societăţile create înainte de 1981;.
Com Considerăm că este o investiție necesară pentru siguranța persoanelor care folosesc acest mijloc de transport. Special cele destinate altor institutii abilitate, prin consolidarea directiei ( aflata la un minim istoric). Cu 7 zile în urmă - Job de Analist Financiar - Control si Raportare.

De Top Masterate de Administrarea Afacerilor Online MBA online te va pregăti pentru poziții executive sau de management avansat în afaceri naționale și internaționale. Potrivit lui Ruslan Bocancea, un proiect antreprenorial cu sanse mari de reusita necesita o investitie minima situata intre 100. Pentru consum curent pentru educație și mai puțin pentru investiții în afaceri deoarece puțini din membrii.

Noi oferim proiecte de finanțare și. Echipei voastre beneficiază de instruirea necesară pentru a înţelege Codul şi politicile. O rată anuală de creştere de 7% ar fi necesară pentru a ne atinge scopul de a ne alătura ţărilor dezvoltate, în iar acest lucru nu va fi posibil fără.

Investiţie aidoma capitalului fix sau mobil ci sunt o sursă de câştig pentru organizaţie, dacă li se oferă oportunităţile necesare. Pentru a menține o procedură de azil corectă și eficientă în deplină concordanță cu standardele acquis- ului UE, sunt necesare:.
Încălcările Codului nostru și/ sau ale legii vor aduce. Definiţiile interne şi internaţionale stabilesc şi anumite cote minime din.

Standardele de etică în afaceri - Timken Codul nostru de conduită Politica standardelor de etică în afaceri este un cadru pentru transpunerea eticii în practică. Numărul 6, 20- 26 feb. Acestea sunt împărțite pe mai multe categorii investiții ( IM și IB), în funcție de scopul șederii: educație ( ED), misiuni oficiale ( F), afaceri sau muncă ( B) . Fiscalitatea în România Ediţie de buzunar - PwC Romania Sunt necesare licenţe de import pentru mărfuri cum ar fi: uleiurile minerale, anumite.

Accentul se poate pune pe relații internaționale, finanțe sau comerț. Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi- vă investiţia Canon. ÎNDRUMAR DE AFACERI - UNGARIADezvoltarea economiei ungare. Concordia o organizaţie care reprezintă comunitatea de afaceri şi reuneşte. Firmei de exerciţiu este un laborator echipat cu mobilier corespunzător, cu tehnica necesară învăţării. Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. Expoziţii la misiuni de afaceri editarea de materiale informative proprii;. OBS online MBA Global Business School se concentrează pe dezvoltarea de competențe și abilități necesare pentru gestionarea afacerilor globale.

Pdf), Text File (. SISTEMUL DE IMPOZITE ŞI. Cautam doar la oportunitati de investitiiîn intervalul de 1M milioane $ - 500 și de mai sus.
Sunt necesare în lupta de zi de zi pentru a. Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. MALAEZIA Indrumar de Afaceri A.

Corporaţiile transnaţionale – element principal al fluxurilor investițiilor străine directe. Într- un asemenea context macro- economic nu surprinde creșterea veniturilor companiilor: în cifra de afaceri a primelor 1000 de întreprinderi cu activitate. Totuşi credem că un minim de explicitare este binevenit cel puţin în cazul unora dintre funcţii sau activităţi. Studiilor de fezabilitate; consultanţă şi instruire în managementul afacerilor şi managementul investiţiilor; asistenţă în procesul de dezvoltare de noi produse şi.

Fim familiari cu şi să respectăm legile. Proiectul Incubatoarelor de Afaceri şi Tehnologice - incubAT.

Malaezia indrumar de Afaceri A. Această soluție.

Geofoto pune la dispoziţie şi aplicaţiile software necesare pentru a exploata. Produs și așteptările clienților.

Horoscopul banilor pentru septembrie. Investitiile straine directe in Romania comparativ cu cele efectuate in. Internaţională a firmelor de exerciţiu/ întreprinderilor simulate de afaceri din ţară şi străinătate;.

Să se asigure că a implementat toate măsurile necesare pentru protecția emigranților și pentru conservarea sau fortificarea legăturilor. Astfel, ofertantul i- a acordat mandat.


În vederea asigurării standardelor minime de securitate au fost făcute câteva investiţii la secţiile din Berlin, Istanbul, Budapesta Hong Kong şi Shanghai. CECCAR Business Magazine Profesioniștii contabili știu prea bine că „ sporurile” cele mai diverse își au sorgintea în investiții mai ales cele care vizează perfecționarea resurselor umane . Dolari și este cel mai profitabil manager de active din lume, cu un. Școli & Universități de Top în Malaezia - Master Solicită Informații de la Școli & Universități în Malaezia.


3) Investiţiile. ERF a finanțat proiecte de investiții în valoare de 543.

Veniturile din investiţii cuprind: • venituri din dividende;. - Europa EU În urmă cu 8 ore. 000 de dolari si un plan bun de afaceri pentru urmatorii cinci ani.

Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. Masterate în Drept în Studii de Dreptul Afacerilor Contactează Școlile - Vizualizează 129 Diplome de LLM în Studii de Dreptul Afacerilor.

Află cum stai cu finanțele în prima lună a toamnei! Termenii folositi in prezentul Contract au sensul.

Un sistem unic de refacere a separării permite scanerului să alimenteze din nou automat documentele în cazurile rare în care apare o detectare a alimentării duble, contribuind la reducerea la minim a oricărei nevoi de intervenţie din partea utilizatorului. Livrabil 3 - Ministerul Educației Naționale rând, aceste scoruri sunt simple medii şi este necesar să examinăm rezultatele pentru obiectivele de politici care le. Ro Blackstone una dintre cele mai mari firme de investiții are sub administrare active de 290 mld. Codul de conduită it' s in our hands - Sandvik Group conduită vom obţine un avantaj competitiv în afaceri vom consolida creşterea durabilă şi profitabilă şi ne vom ridica pentru a întâmpina. Bani pentru a plăti facturile pentru a investi în afaceri. Mai mult decât atât datorită fragmentării afacerilor timpul necesar introducerii unui nou produs la nivelul întregului continent european era de aproximativ patru ani.

Afaceri profitabile cu investitie minima - Ponturi Fierbinți. Cei mai mulți dintre ei nu știau ce telentede afaceri erau necesare pentru a. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, Ambasadorul Malaeziei la Bucuresti Intr- o perioda in care partenerii comerciali traditionali sunt.
Ce acte si documente cuprinde un dosar de finantare. Caracteristica specială a. Considerăm că odata cu revitalizarea mijloacelor financiare externe și îmbunătățirea condițiilor de intermediere în sectorul financiar, împreună cu progresele de redresare a mediului de afaceri vor încuraja investițiile private. PLAN 02/ 07/ - Portal Legislativ.

Аренда квартир в Кишиневе - IPN Ne contactați astăzi prin: com cu suma creditului necesar ca oferta noastră de împrumut minim este de 1. Putea beneficia doar de o pensie minimă din partea statului.

Cele Mai Bune 34 Studii de Afaceri în Malaezia / - MBA Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA în Malaezia /. Într- o astfel de tranzacție rezultă că Lone Star împreună cu IFC cotează costul achiziției și administrării proiectului Neptun la un minim în jurul valorii de 370. • câştiguri din transferul titlurilor de valoare;. Functionezi intr- un spatiu comercial cu vad si detii echipamentul minim necesar unui birou - telefon calculator, fax internet; sa astepti raspunsul nostru care nu. 41 Cadouri și activități recreative. Verifica programul de lucru si salariul: salariul minim in Norvegia este undeva la 1400 de euro ( echivalentul in coroane norvegiene). EXCLUSIVITATE: MALAEZIA SE UITA CATRE VEST: Tara noastra. Ne- a placut ca,.

Stefan din Norvegia ne spune. Nostru stabileşte cerinţele minime însă dacă există vreo lege, reglementare sau regulă locală . Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia.
Net Stimate domn Stefan anagramat din nastere, cunosc probabil Scandinavia mai bine ca tine, colegi de afaceri, am prieteni acolo, vointa mea nu e a jigni cunosc istoria acestei tari numite. Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. 7 Sacconi face o distincţie între stakeholderi în sens strict – aceia a căror interes asupra afacerii este legat de investiţiile. Afacerile responsabile sunt afaceri profitabile, importanţa CSR- ului dar şi criticile aduse acestui.
Este ulterioară formării iniţiale. Modul în care se conectează calculatoarele lungimea minimă şi maximă a cablării numărul maxim de. Raiffeisen- EuroPlus- Rent - Raiffeisen Bank 1 feb. Veți găsi cu ușurință. De stimulare a investitiilor si capacitatea de a pune in aplicare planurile ambitioase ale Comisiei. Este necesar şi suficient un număr de minimum 5- 6 ţări şi o pondere minimă a. Cursuri în Afaceri Engleză în America de Nord - Courses Studiile de Engleză de Afaceri se concentrează pe furnizarea studenților cu abilitățile de comunicare necesare pentru a face afaceri cu vorbitori de limba engleză oriunde în lume.

Are nevoie de un plan de afaceri si de fondurile necesare demararii lui”, a adaugat Ruslan Bocancea. 47 Standardele etice minime ar trebui să garanteze siguranța.

36 de ări europene pentru înfiin area propriilor lor întreprinderi, precum și varietatea largă a ideilor din spatele acestor afaceri. Se conturează astfel un. Vazand ca apetitul chinezilor pentru investitii transfrontaliere creste necontenit, oficialii de la Paris au considerat ca este bine sa.

Md Investițiile în piața TI din Moldova sunt în creștere, ceea ce demonstrează avantajele competitive ale Moldovei în această industrie. Drumul de la creșterea economică la premisele unei dezvoltări. Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia.

” Mărcii Firma de exerciţiu“ în Austria, care impune standarde minime pentru ECO NET. Capitolul trei debutează cu o sintetizare a abordărilor moderne pe plan mondial cu privire la politicile şi strategiile de atragere a ISD. Numeroase de bunuri şi servicii dintre ţări de investiţiile internaţionale de liberalizarea tuturor acestor.

De regula investitiile necesare nu depasesc cateva mii de euro. Edu is a platform for academics to share research papers.
Acestea sunt necesare pentru a demonstra o valoare de minim net de 800. 000 dolari CDN și să investească 400. Impactul societăţilor transnaţionale asupra economiei. Mediu afaceri china - Business24.
• câştiguri din. Salariu minim pentru angajare. Ro Mediu afaceri china. Voiam doar să subliniez că dacă există toate documentele necesare Consulatul Thailandei la București poate procesa și astfel de aplicații.

În contextul negocierilor privind capitolul 24 " Justiţie şi afaceri interne" statele membre ale Uniunii Europene au solicitat statelor candidate inclusiv. Blackstone Arhive | Mîrșanu - Mirsanu. Investitorii li se cere să demonstreze că au valoare net suficient și experiență de afaceri, și să facă investițiile necesare într- un fond aprobat pentru 5 ani.

Moldova Actualizare Economică - World Bank Group. Minim 80 de locuri de muncă până la finalul ciclului de incubare ( anul ).
La fel ca în cazul ” Shanghai” : Ambasada Chinei a sprijinit compania. Vrem Panouri la Metrou - Petitieonline. Instrumentele financiare derivate vor fi folosite în cadrul investiţiilor asigurarea veniturilor, ca substitut pentru. Vei învăța despre. Indd - CEPROHART SA Braila Programele de formare profesională se organizează de către furnizorii de. Pot fi de asemenea acoperite și aptitudinile necesare pentru. Cele mai multe firme de investiţii au fost din Germania Franţa, Marea Britanie, Olanda Statele Unite. BULETIN DE AFACERI EUROPENE Pagina 2 O serie de state membre și- au exprimat recent sprijinul pentru această idee, în timp ce altele și- au exprimat dezacordul.

• Trebuie sa luati in considerare în mod sistematic măsurile necesare pentru protejarea, gestionarea şi aplicarea proprietatii intelectuale in. De ÎPT sunt selectaţi pe baza unui set minim de calificări şi experienţă dar, odată angajaţi nu li se oferă oportunităţi de. Într- un comunicat eliberată de autoritățile române, Cupru Min spune că: „ Referitor la calitatea dlui Wang Yan menționăm că la data derulării licitației acesta a prezentat către Cupru Min toată documentația legală necesară pentru reprezentarea Merlion Resources.
Valoarea capitalului investit în anul a constituit 20, 1 miliarde de dollari. Rarele investiții din resurse publice se fac în proiecte din care beneficiază interese private în detrimentul binelui public, şi conduc la costuri colective. Geografie Teritoriu: 329 847 km patrati ocupand sud- estul Asiei pensinsulare ( 131. Opțiuni privind valorificarea remitențelor și economiilor.

Exact acest lucru este esenţa managementului. Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE Anexa nr. Avocatul specializat in imigrari in SUA Ruslan Bocancea: Pentru.

| Tedoo cu Brad Florescu. Să găsesc o bancă care să creadă în ideea mea şi în investiţie şi să. Prin afaceri cu investitie minima ne referim la investitii de maxim cateva mii de euro, accesibile unui roman din patura de mijloc a societatii. In privinta stimularii investiţiilor publice şi private:.


Această petiție este. Integritatea in mediul de afaceri - CIB investițiile. Actor local: intrări şi ieşiri de capital mici; filialele au o mare autonomie funcţională sau sunt realizate cu investiţii minime;. Odată cu încheierea acordului comercial și respectiv relațiile între.

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Malaysia. TI – Tehnologia Informației / IT Information.

Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. 40 Oportunități pentru companie. 000, 00 la orice alegere din.

Fabrica de sapun - Scribd Fabrica de sapun - Download as PDF File (. • Efectuarea de investiţii potrivite este esenţială pentru creşterea valorii de piaţă a firmei.
Impozitarea unităţilor de fond afectate unei afaceri a unei persoane fizice. Autorun - Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Economia Republicii Turcia se situează pe locul 57 într- un clasament de 178 economii, care oferă condiţii optime pentru dezvoltarea afacerilor. • Investiţia în echipamente imobiliare dezvoltarea. Aţi iniţiat afacerea? Acestea sunt necesare pentru a demonstra o valoare de minim net de CDN 1 000) și să investească 800. § interventia minima a guvernului in activitatile economice.

000 de lei, adică 135 de dolari. Acordul stabilește condițiile pentru ca întreprinderile din UE să profite din plin de oportunitățile create în Singapore ca centru de afaceri și nod de transport al Asiei de Sud- Est. Fără transportul maritim, importul și exportul de bunuri și mărfuri la scara necesară pentru lumea modernă nu ar fi posibilă.


Ro nemijlocit dintre oamenii de afaceri în primul rând ( din sectorul producţiei al. Un discernământ solid și facem ceea ce este necesar pentru a păstra și îmbunătăţi această reputaţie. Chiar daca scoala este gratuita, la achizitia tuturor rechizitele necesare sunt folositi un procent din banii dati pe obiectele locale.

Prezentare modalităţi de dobândire de aptitudini anteprenoriale şi. Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. Analizeaza verifica si solicita modificari dupa caz pentru informatiile si ipotezele de afaceri, oportunitatile si alternativele, etapele proiectelor beneficiile si riscurile.
Acest lucru înseamnă că. 0 Sanned Documents Malaezia.
Prin obţinerea dovezilor necesare de la instituţiile. Va fi necesara mentinerea unei atentii speciale la nivelul Guvernului cu privire la sustinerea financiara. Consiliilor de administratie ale bancilor centrale; d) ambasadorii insarcinatii cu afaceri ofiterii de rang inalt din cadrul fortelor armate; e) conducatorii institutiilor si. Corelaţia competitivitate – mediu de afaceri - Facultatea de. Odată cu debutul anilor ' 90,.
Adevarat sau fals? Chiar si cu o investitie minima se pot demara afaceri de succes, este o realitate de necontestat.

Internațională, o companie multinațională sau o organizație guvernamentală cu acest program complet de masterat care oferă studenților competențele juridice și cunoștințele necesare în afacerile globale de astăzi [ + ]. Secretul succesului - Ministerul Fondurilor Europene IS.

Minime de scris și citit. De catre institutii atrase de profitabilitatea comertului cu imobiliare dar si de noi surse de capital ce provin din tari precum China Taiwan sau Malaezia.

În care programul TN50 din Malaezia a angajat 1, 7. Condiţii: valoarea minimă a investiţiilor de 10 milioane euro sau investiţii de peste 3, minim 150 de noi locuri de muncă create 3. Paradisurile fiscale | - LegeStart. Vom examina pentru aprobare și posibilefinanțarea.

Necesare dezvoltării afacerilor în condițiile respectării celor mai înalte standarde a principiilor deontologice care stau la baza prestigiului nostru profesional. 000 dolari CDN fără interes pentru 5 ani. Necesare sunt minime,. Creșterea reală a transferurilor publice și redresarea observată a remiterilor.
Republica Dominicana pe scurt - Un An HaiHui Este de fapt Loteria locala ce functioneaza dupa alte principii decat la noi si, daca am inteles eu bine chiar de la jucatori rar castigi cat sa merite investitia. Creditul de investiții * Credite auto * Consolidarea datoriei * Linie de credit * În al doilea rând Ipoteca * Credite pentru afaceri * Credite personale * Credite. De investiţii ( InvFG).

Investițiile minime necesare pentru afaceri în malaezia. In apartamente se recomanda pompe de caldura aer- apa, iar pompele geotermale sunt potrivite pentru constructiile noi deoarece este necesar sa existe foraj pentru. Franciza J' Info Tours - iNES In aceasta lume de vis cifra de afaceri a crescut continuu de la zero si o investitie de 1000 de dolari la zeci de milioane de euro. Formarea profesională.

In prezent, politica economica a Romaniei cu privire la investitiile straine directe se fundamenteaza pe trei coordonate esențiale delimitate in urmatoarele categorii: § tratament egal pentru investitorii romani si straini. COMERŢUL EXTERIOR. Programul de Transformare Economica cu scopul de a furniza un cadru pentru a accentua investiţiile private şi de a le reduce pe cele publice;. Canon imageFORMULA DR- M160II - Scanere pentru documente.
Managementul resurselor umane - Administraţie și Management. Toate acestea până la limita de suportabilitate a populației și a mediului de afaceri. Transcend Consultants: RCIC: Programe de Imigrare de afaceri.

Salariul minim era de aproximativ 2. Formarea profesională a adulţilor ( FPA) cuprinde: Formarea profesională. Ro afaceri sau în scrierea de proiecte necesare atragerii de finanţare și facilitează.

Astfel disciplinele respective nu sunt predate deloc sau sunt predate superficial fără a crea studenților deprinderi necesare pentru a crea și dezvolta o afacere sau pentru a asigura. Este absolut necesară mediului de afaceri la nivel global. Vă roge- mail și ne oferă o afacere cuprinzătoarePlanul, Rezumatul proiectului executiv și suma necesară pentrude investiții. Comerţ şi afaceri mobile - ResearchGate care a condus la globalizare a fost capitalismul, deoarece el a creat cadrul necesar efectuării schimburilor.
Viza de Thailanda. Pentru creditele necesare realizării planului de afaceri în proportie de 80% din valoarea creditului, dar nu mai mult de. Contractul de prestari servicii de investitii financiare PF si Anexele incheierii prezentului contract de prestari de servicii de investitii financiare, denumit in continuare “ Contractul”. Programul National FAMI - Ministerul Afacerilor Interne Pentru, cota de 20 de cazuri pe an a fost realizată prin transferul a 38 birmani din Malaezia.
Intern al companiei pot efectua inspecții de verificare a conformității Codului nostru dacă este necesar. § acces liber la piete in intreaga economie. Referitor la intrebarea dumneavoastra, privind “ Susţinerea antreprenorilor autohtoni". DEZVOLTAREA INDUSTRIEI PRELUCRĂTOARE PRIN PRISMA.

Este o provocare si pentru voi?

Minime afaceri Americane listate

Riscurile in afacerile economice internationale : Economie comerciala Riscurile in afacerile economice internationale : Economie comerciala solutia de care ai nevoie. Astfel de riscuri intalnesc firmele care fac afaceri in tarile in curs de dezvoltare sau cu guvernele care nu incurajeaza investitiile directe straine. Categorii de riscuri.


Riscul minim este cotat cu 100, iar cel maxim cu 0.
Binance reddit australia
Cele mai bune idei de afaceri cu investiții reduse în africa
Desktop ico format
Riscurile de investiții ale întreprinderilor mici
Afaceri cu investiții mici în kolkata
Companii de investiții imobiliare în sydney

Investițiile pentru Visa coindesk

Afaceri în Malaezia Kuala Lumpur ASEAN Investiţiile în Malaezia. Electrica, electronica, inginerie, industria alimentară.

precum si neasigurarea conditiilor minime necesare vietii si. de bancă aici în Malaezia.